მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 4
სტუმარი: 4
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 26 » ყვავილოვანი კომბოსტოს მარინადი
12:09
ყვავილოვანი კომბოსტოს მარინადი


ყვავილოვანი კომბოსტოს მარინადი

 

მასალა:

1 . წყალი

120 მლ. ძმარი

50გრ. შაქარი

50გრ. მარილი

5-6 მარცვალი შავი პილპილი და ბაჰარი

2. მიხაკი

2. დაფნის ფოთოლი

1/4 /. დარიჩინი

1გრ. ლომონმჟავა.

მომზადება:

ყვავილოვანი კომბოსტო დავანაწევროთ, 5-6 წუთი ვადუღოთ ლიმონის მჟავით გაჯერებულ მარილ-წყალში, გავაციოთ, მჭიდროდ მოვათავსოთ ქილებში. ცალკე მოვადუღოთ მარინადე და კომბოსტოს დავასხათ ცხელი სახით, 0,5 ლიტრიანი ქილები გავასტერილოთ 15 წუთის, ხოლო 1 ლიტრიანი – 20 წუთის განმავლობაში.

კატეგორია: მწნილები/მარინადები | ნანახია: 2429 | დაამატა: natia | ტეგები: ყვავილოვანი კომბოსტოს მარინადი | რეიტინგი: 2.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: