ყვავილოვანი კომბოსტოს მარინადი
მასალა:
1 ლ. წყალი
120 მლ. ძმარი
50გრ. შაქარი
50გრ. მარილი
5-6 მარცვალი შავი პილპილი და ბაჰარი
2ც. მიხაკი
2ც. დაფნის ფოთოლი
1/4 ჩ/კ. დარიჩინი
1გრ. ლომონმჟავა.
მომზადება:
ყვავილოვანი კომბოსტო დავანაწევროთ, 5-6 წუთი ვადუღოთ ლიმონის მჟავით გაჯერებულ მარილ-წყალში, გავაციოთ, მჭიდროდ მოვათავსოთ ქილებში. ცალკე მოვადუღოთ მარინადე და კომბოსტოს დავასხათ ცხელი სახით, 0,5 ლიტრიანი ქილები გავასტერილოთ 15 წუთის, ხოლო 1 ლიტრიანი – 20 წუთის განმავლობაში.
|