![](/4/716.jpg)
ყვავილოვანი კომბოსტო ყველით
მასალა:
ყვავილოვანი კომბოსტო 1 კგ.
სულუგუნი (ან ნებისმიერი) ყველი
200გრ.
კარაქი 100გრ.
არაჟანი 1 ჭიქა.
მომზადება:
კომბოსტო გავასუფთავოთ, მოვხარშოთ, გადმოვიღოთ დუშლაკზე და დავჭრათ.
კომბოსტო მოვათავსოთ სასურველ ჭურჭელზე, რომელსაც წინასწარ წავუსმევთ კარაქს,
დავასხათ არაჟანი, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი და გამოვაცხოთ აირღუმელში ოქროსფერი
ფერის მიღებამდე.
|