მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 9
სტუმარი: 9
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 29 » ყურძნის შენახვა
12:31
ყურძნის შენახვა


ყურძნის შენახვა

 

არც ძალიან მწიფე და არც მკვახე ყურძენი დავკრიფოთ, მზიან და მშრალ ამინდში, დავარჩიოთ, რომ დამპლები არ შეჰყვეს. ხის ყუთში ძირში ჩავყაროთ ნაძვის ნახერხი ან ფეტვი, ჩავალაგოთ წყობით ყურძენი: ერთი პირი ნახერხი , ერთი პირი ყურძენი. ძალიან უნდა გაიტენოს ყუთი, მჭიდროდ უნდა ჩავაწყოთ, თავზეც ბლომად დავაყაროთ. თავი ფიცრით დავაჭედოთ და ისე შევინახოთ. ან კიდე ქილაში ჩავაწყოთ ისევ წყობით ნახერხით ან ფეტვით.

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 2669 | დაამატა: natia | ტეგები: ყურძნის შენახვა | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: