მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 16
სტუმარი: 16
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 29 » ყურძნის მწნილი
12:33
ყურძნის მწნილი


ყურძნის მწნილი

 

მასალა:                                                 

ყურძენი სურვილისამებრ

ძმარი რამდენიც დაჭირდება.

მომზადება:

კარგი მოწეული სამწნილე ყურძენი, გავარჩიოთ, ჩავაწყოთ ქილაში, დავასხათ მოდუღებული და გაციებული ძმარი პირამდე. დავახუროთ თავზე და შევინახოთ.

კატეგორია: მწნილები/მარინადები | ნანახია: 3299 | დაამატა: natia | ტეგები: ყურძნის მწნილი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 2
1 Salome  
0
ver gavige zmari unda davasxat piramde tu adugebuli da gaciebuli wyali?

2 natia  
0
modugebuli da gaciebuli dzmari unda daasxat piramde:)

სახელი *:
Email *:
კოდი *: