მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ყიყლიყო
22:35
ყიყლიყო


ყიყლიყო

 

მასალა:

400გრ. თეთრი პური

3/2 ჩ/ჭ. რძე

2ც. კვერცხი

200გრ. ყველი (სურვილისამებრ)

2 ს/კ. ერბო

მარილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

პურის ნაჭრები ამოავლეთ ჯერ რძეში, ხოლო შემდეგ ათქვეფილ კვერცხში. დააწყეთ ერბოდასხმულ და წინასწარ გაცხელებულ ტაფაზე. თითოეულ ნაჭერზე სურვილისამებრ მოაყარეთ წვრილად გახეხილი ყველი. ტაფა შედგით კარგად გახურებულ აირღუმელში და აცხვეთ. კარგად რომ შეწითლდება, გამოიღეთ და ფრთხილად გადაიტანეთ თეფშზე.

კატეგორია: ქართული სამზარეულო | ნანახია: 2742 | დაამატა: natia | ტეგები: ყიყლიყო | რეიტინგი: 2.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: