მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 13
სტუმარი: 13
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » ყავა "ვარშავულად"
18:51
ყავა "ვარშავულად"


ყავა "ვარშავულად"

 

ყავას ხარშავენ ჩვეულებრივი წესით, მაგრამ წყლის რაოდენობა უფრო ნაკლებია. მას ფილტრავენ, უმატებენ შაქარს და რძეს. ეს მასა მიჰყავთ დუღილამდე. სანამ მიართმევდით შეგიძლიათ ყავის ჭიქებში ჩაასხათ რძის ქაფი, რომელიც მოხსენით ადუღებისას.

კატეგორია: ყავა | ნანახია: 1559 | დაამატა: natia | ტეგები: ყავა ვარშავულად | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: