მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1348
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » ყავა გრანიტა
17:52
ყავა გრანიტა


ყავა გრანიტა

 

მასალა:

4 ჭიქა ახლად მოხარშული ესპრესო

4 სუფრის კოვზი შაქარი

50 გრ. ნაღები

1/2 ჭიქა ვანილის არომატიანი შაქარი

1/2 ჭიქა ბრენდი ან კონიაკი.

მომზადება:

ცხელი ყავა დაატკბეთ. მოათავსეთ ყინულის ორ კონტეინერში და შედგით საყინულეში მთელი ღამით. გათქვიფეთ ნაღები, დაამატეთ ვანილის არომატიანი შაქარი და თქვიფეთ რამდენიმე წამი. გამოიღეთ მაცივრიდან გაყინული ყავა. დააბლენდერეთ ყინულები და თანაბრად გაანაწილეთ ჭიქებში. დაამატეთ ერთი ჩაის კოვზი ბრენდი თითო ჭიქას და მორთეთ გათქვეფილი ნაღებით. სუფრასთან მიიტანეთ დაუყოვნებლივ.

კატეგორია: ყავა | ნანახია: 1137 | დაამატა: natia | ტეგები: ყავა გრანიტა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: