მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 29 » ფურიმი
13:36
ფურიმი


ფურიმი

 

მასალა:

ფქვილი  4 ჭიქა

კვერცხი  4ც.

შაქარი  1 ჭიქა

კარაქი (ან მარგარინი)  250გრ.

ვანილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ავთქვიფოთ კვერცხი და შაქარი ერთად, როდესაც შაქარი დადნება დავამატოდ გამდნარი მარგარინი (კარაქი), შემდეგ მარილი, ვანილი (გემოვნებით) და ბოლოს ფქვილი. როდესაც მოვზელთ ცომს. გავყოთ 2 გუნდათ, თითო გავშალოთ, პატარა ჭიქით გამოვჭრათ მრგვალი ცომის ფორმები, კოვზით ჩავდოთ შუაში გულსართი და გავაკეთოთ სამკუთხედი ფორმის ნამცხვრები. შემდეგ შევდგათ  გახურებულ 220º ღუმელში და დავტოვოთ დაახლოებით 20-25 ჭუთი. გულსართი შეილება იყოს თქვენი გემოვნების ფანტაზიაზე დამოკიდებული, თქვენ შეგიძლიათ: გაცრათ ვაშლი, გაწუროთ წვენი, გემოვნებით დაუმატოდ შაქარი და ასეთი შიგთავსით შეავსოთ ნამცხვრები, ან შეგიძლიათ ნებისმიერი ჯემი იხმაროთ. ფურიმი ტრადიციული ებრაული ტკბილეულია.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1550 | დაამატა: natia | ტეგები: ფურიმი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: