ფუნთუშები
მასალა:
რძე 0,5ლ.
შაქარი 1,5 ჩ/ჭ.
მარილი 1 ჩ/კ.
ზეთი 2 ს/კ.
კვერცხი 2ც.
პურის ფქვილი 1კგ.
მარგარინი 150გრ.
დროჟი 2 ს/კ.
მომზადება:
რძეში გავხსნათ დროჟი, წინასწარ ავაფუოთ და მერე შევაზილოთ ცომი
კარგად რომ აფუვდება მოვაგუნდაოთ პატარა გუნდებათ, დაგუნდავებულ ცომს ვაცალოთ, რომ
კიდევ აფუვდეს ხელახლა, მერე შევდოთ ცხელ აირღუმელში და გამოვაცხოთ დაახლოებით
10–15 წუთი.
|