ფუნჩულები
მასალა:
მარგარინი 100გრ.
კვერცხი 2ც.
შაქარი 4 ს/კ.
თბილი რძე 2/4 ჩ/ჭ.
პურის ფქვილი 4 ჩ/ჭ.
ვანილი გემოვნებით
ზეთი შესაწვავად.
მომზადება:
დარბილებული მარგარინი
ავთქვიფოთ შაქართან და კვერცხთან ერთად მიქსერით. დავამატოთ რძე (შეგვიძლია რძის
მაგივრად წყალი გამოვიყენოთ), ვანილი, ფქვილი და მოვზილოთ ცომი.ცომი დავყოთ
ნაწილებად, პატარა ცომებს მივცეთ გრძელი ფორმა და შევკრათ წრე, შვწვათ ტაფაზე ბევრ
ზეთში ისე, რომ ფარავდეს ზეთი ცომს. ზეთი უნდა იყოს ძალიან ცხელი. მომზადებულ
ფუნჩულებს მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.(სურვილისამებრ შეგვიძლია სიტკბოს მომატების
მიზნით შაქარი დავამატოთ).
|