მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 9
სტუმარი: 9
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » ფრანგული ლიქიორი -„44"
20:28
ფრანგული ლიქიორი -„44"


ფრანგული ლიქიორი -„44"

 

მასალა:

0,5ლ. არაყი

1  დიდი ფორთოხალი

44ც. ყავის მარცვალი

44 ნატეხი შაქარი.

მომზადება:

აიღეთ ფორთოხალი, დანით გაუკეთეთ 44 ნახვრეტი და ჩაარჭვეთ 44 ცალი ყავის მარცვალი. მოათავსეთ მინის ლამაზ ჭურჭელში, ჩაამატეთ 44 ნატეხი შაქარი და დაასხით 0,5 არაყი. დაახურეთ თავი და გააჩერეთ 44 დღე (შაქარი რომ გადნეს, პერიოდულად აანჯღრიეთ). გასაკეთებლადაც ადვილია, დასალევადაც გემრიელია და შესახედავადაც ლამაზი.

კატეგორია: ლიქიორი | ნანახია: 2259 | დაამატა: natia | ტეგები: ფრანგული ლიქიორი -„44 | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: