მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 26 » ფორთოხლის მურაბა
14:15
ფორთოხლის მურაბა


ფორთოხლის მურაბა

 

მასალა:

ფორთოხალი 1კგ.

შაქარი 1კგ.

წყალი 2 /.

მომზადება:

გაფრცქვენით ფორთოხალი, ფრთხილად გამოაცალეთ თესლი, დაჭერით ნაჭრებად. მოამზადეთ სიროფი და შიგ ფორთოხლის ნაჭრები მოათავსეთ, შედგით ცეცხლზე და მიიყვანეთ ადუღებამდე, გადმოდგით ცეცხლიდან შეგრილების შემდეგ (დაახლოებით ერთი საათი შემდეგ) სიროფი გადაწურეთ და ადუღეთ 10–15 წუთის განმავლობაში, დაასხით ისევ ფორთოხალს, ერთი საათის შემდეგ ისევ გადაწურეთ სიროფი და ადუღეთ 10–15 წუთით, დაასხით ფორთოხალს, შედგით ცეცხლზე და 10–15 წუთის განმავლობაში ხარშეთ. შეგიძლიათ დუღილის დასასრულს ჩაუმატოთ ლიმონის დაფხეკილი კანი.

კატეგორია: მურაბები/ჯემები | ნანახია: 3535 | დაამატა: natia | ტეგები: ფორთოხლის მურაბა | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 1
1 Skivahisk  
0
4 relapses in the 970 patients without CTCs and 42 16 <a href=http://bcialis.mom>cheapest cialis 20mg</a> EGFR mutations have been found in 53 of patients with GBM 68, including gains or amplifications, suggesting an increase in EGFR expression

სახელი *:
Email *:
კოდი *: