მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » ფხვიერი ცომი
15:06
ფხვიერი ცომი


ფხვიერი ცომი

 

მასალა:

მარგარინი (კარაქი)  300გრ.

შაქარი  3/4 /.

ვანილი, მარილი (გემოვნებით)

არაჟანი (მაიონეზი)  2 /.

თბილი წყალი  150 მლ.

გამაფხვიერებელი  1 /.

ფქვილი  3 / (თუ კიდევ დასჭირდება, დაუმატებთ).

მომზადება:

300გრ. მარგარინი (კარაქი), 3/4 ჩაის ჭიქა შაქარი, ვანილი, მარილი, 2 /. არაჟანი (მაიონეზი) ეს ყველაფერი ავთქვიფოთ მიქსერით სანამ შაქარი არ დადნება. შემდეგ დავუმატოთ თბილი რძის (წყალი) 150 მლ. და ისევ ეს ყველაფერი ავთქვიფოთ. შემდეგ დავუმატოთ 1 /. გამაფხვიერებელი და 3 /. ფქვილი. მოვზილოთ მიღებული ცომი. თუ ცომი ხელებს ეკვრებათ, კიდევ დავუმატოთ ფქვილი. როდესაც ცომს მოვზილავთ, გადავდოთ ის 10-15 წუთით, რათა უნდა დაისვენოს. ამის შემდეგ უკვე შესაძლებელია ცომთან მუშაობა.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 2162 | დაამატა: natia | ტეგები: ფხვიერი ცომი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: