მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 26 » ფეიხოას კომპოტი
13:22
ფეიხოას კომპოტი


ფეიხოას კომპოტი

 

მასალა:

ფეიხოა 500გრ.

შაქარი 150–180გრ.

წყალი 2.

მომზადება:

ფეიხოა გავასუფთავოთ, მოვაჭრათ ბოლოები, გავრეცხოთ, ჩავაწყოთ სტერილიზებულ ქილაში, დავასხათ ცხელი სიროფი (წყლისგან და შაქრისგან მოდუღებული), დავახუროთ თავზე და გავაჩეროთ ერთი დღე. მეორე დღეს სიროფი გადმოვასხათ, გავაცხელოთ 30–40 წუთი და კვლავ დავასხათ ფეიხოას, ქილას დავახუროთ სახურავი და მოვხუფოთ.

კატეგორია: მურაბები/ჯემები | ნანახია: 5675 | დაამატა: natia | ტეგები: ფეიხოას კომპოტი | რეიტინგი: 2.0/2
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: