მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » ფარშირებული ბულგარული წიწაკა
16:12
ფარშირებული ბულგარული წიწაკა


ფარშირებული  ბულგარული წიწაკა

 

მასალა:

ბულგარული წიწაკა (ფერადი) 3.

ყველი 200გრ.

ნიორი 2 კბილი.

კამა ან ოხრახუში, მარილი, შავი პილპილი და მაიონეზი გემოვნებით.

მომზადება:

ბულგარული წიწაკა გავრეცხოთ, გავასუფთავოთ ისე, რომ არ დაზიანდეს. ყველი გავხეხოთ, დავჭყლიტოთ ნიორი. გავრეცხოთ მწვანილი, გავაშროთ და წვრილად დავჭრათ. ერთმანეთს შევურიოთ ყველი, ნიორი, მწვანილი, მარილი და პილპილი, დავუმატოთ ცოტა მაიონეზი და კარგად ავრიოთ. ბულგარული წიწაკა დავტენოთ ყველის შიგთავსით და შევინახოთ 1-2 საათით მაცივარში (ან 15 წუთით - საყინულეში). ბულგარული წიწაკა დავჭრათ წრეებად, დავალაგოთ თეფშზე და მოვრთოთ მოხარშული დაჭრილი კვერცხით და მწვანილით.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 2261 | დაამატა: natia | ტეგები: ფარშირებული ბულგარული წიწაკა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: