მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 28 » პეჩენიები ქიშმიშით
23:19
პეჩენიები ქიშმიშით


პეჩენიები ქიშმიშით

 

მასალა:

1 ჩ/ჭ. შაქარი

170გრ. კარაქი,ან 12 ს.კ.კარაქი

1ც. კვერცხი

ვანილი

0,5 ჩ/კ.დარიჩინი(სურვილისსამებრ)

1/4  ჩ/კ. მარილი

1 ჩ/ჭ. ქიშმიში

1 ჩ/კ. გამაფხვიერებელი

2 ჩ/ჭ. ფქვილი(შეიძლება ოდნავ ნაკლებიც დაგჭირდეთ,შეატყობთ ცომს როცა კოვზით ამოურევთ.)

60მლ. რძე.

მომზადება:

შაქარი და კარაქი გავთქვიფოთ,შევათქვიფოთ კვერცხი. დარიჩინი,ვანილი და ფქვილი+გამაფხვიერებელი ავურიოთ და დავაცრათ ცომს ცოტა, მერე ცოტა რძე დავამატოთ ამოვურიოთ ერთგვაროვან მასამდე, მერე ისევ ფქვილი,ისევ რზე, თან ამოვურიოთ...დავასრულოდ ფქვილით ცომის მზადება, თან დავამატოთ ქიშმიში. პერგამენტ გადაფარებულ თუნუქის ფურცელზე თითო ჩაის კოვზი(სავსე) გადავიტანოთ ცომის მასა და გამოვაცხოთ 190 გრადუსამდე გახურებულ ღუმელში 10-12 წუთის განმავლობაში. მე ცოტათი ზევით ურთავ გრილს და ვაყვითლებ ზედაპირს.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 4105 | დაამატა: natia | ტეგები: პეჩენიები ქიშმიშით | რეიტინგი: 4.0/1
სულ კომენტარები: 1
1 Lela Sharadze  
0
Da amit ramdeni cali gamodis?

სახელი *:
Email *:
კოდი *: