მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 8
სტუმარი: 8
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 26 » პომიდვრის საწებელი
00:13
პომიდვრის საწებელი


პომიდვრის საწებელი

 

მასალა:

პომიდორი 1 კგ.

ქინძი 1 /.

უცხო სუნელი 1 /.

ნიორი  2-3 კბილი

დაფქვილი ცხარე წითელი წიწაკა

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

პომიდორს კანი გავაცალოთ, დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, ჩავთუთქოთ, შემდეგ გადმოვდგათ გაზქურიდან, გავცხრილოთ და კვლავ ვადუღოთ სასურველი სისქის (მასის) მიღებამდე, ხშირად ვურიოთ. 15 წუთით ადრე დუღილის დამთავრებამდე დავუმატოთ სუნელები, გატარებული ნიორი, წიწაკა, მარილი და გარგად ავურიოთ. 5 წუთით კიდევ ვადუღოთ და შემდეგ ჩავასხათ გამზადებულ ქილაში.

კატეგორია: საწებლები/სოუსები | ნანახია: 12285 | დაამატა: natia | ტეგები: პომიდვრის საწებელი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: