მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » პომიდორის ალადიკები
15:04
პომიდორის ალადიკები


პომიდორის ალადიკები

 

მასალა:

პომიდორი 4.

კვერცხი 1.

ფქვილი 5–6 /.

ხაჭო 100გრ.

გამაფხვიერებელი 1 /.

მწვანე ხახვი, კამა, ოხრახუში, პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

პომიდორი დავჭრათ შუაზე და გავხეხოთ. მწვანე ხახვი და მწვანილები წვრილად დავჭრათ, ავურიოთ კვერცხი, ხაჭო, გახეხილი პომიდორი, მოვაყაროთ პილპილი, მარილი, დავამატოთ გამაფხვიერებელი და ფქვილი, კარგად ავურიოთ ცომს (მასა უნდა იყოს ალადიკების ცომივით). (გამაფხვიერებელი შეგვიძლია არ დავუმატოთ). მომზადებული ცომი კოვზით დავაწყოთ გაცხელებულ ცხიმწასმულ ტაფაზე და შევწვათ ორივე მხრიდან.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 1744 | დაამატა: natia | ტეგები: პომიდორის ალადიკები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: