მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » „პიცა"
16:25
„პიცა"


პიცა"

 

მასალა:

პური (თეთრი) 4 ნაჭერი

კვერცხი 1.

რძე 1–3 /

ძეხვი, კიტრის მწნილი, მაიონეზი, კეტჩუპი, კამა, სალათის ფოთოლი და ყველი გემოვნებით.

მომზადება:

პური დავჭრათ პატარა ნაჭრებად მოვასხათ რძე, კვერცხი კარგად ავურიოთ და გავაბრტყელოთ, შევწვათ ორივე მხრიდან ზეთში ტაფაზე. შეწვის შემდეგ წავუსვათ მაიონეზი, დავადოთ სალათის ფოთოლი, მოვაწყოთ დაჭრილი ძეხვი და კიტრი, მოვასხათ კეტჩუპი, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი, წვრილად დაჭრილი კამა და გამოვაცხოთ აირღუმელში 10 წუთი.

კატეგორია: პიცები/ბუტერბროდები | ნანახია: 1273 | დაამატა: natia | ტეგები: „პიცა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: