„პიცა"
მასალა:
პური
(თეთრი) 4
ნაჭერი
კვერცხი
1ც.
რძე
1–3 ს/კ
ძეხვი,
კიტრის მწნილი, მაიონეზი, კეტჩუპი, კამა, სალათის ფოთოლი და ყველი გემოვნებით.
მომზადება:
პური დავჭრათ პატარა ნაჭრებად მოვასხათ რძე, კვერცხი კარგად ავურიოთ და გავაბრტყელოთ, შევწვათ ორივე მხრიდან ზეთში ტაფაზე. შეწვის შემდეგ წავუსვათ მაიონეზი, დავადოთ სალათის ფოთოლი, მოვაწყოთ დაჭრილი ძეხვი და კიტრი, მოვასხათ კეტჩუპი, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი, წვრილად დაჭრილი კამა და გამოვაცხოთ აირღუმელში 10
წუთი.
|