მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 15
სტუმარი: 15
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 28 » პეჩენია
22:53
პეჩენია


პეჩენია

 

მასალა:

250გრ. ფქვილი 

1 კვერცხი

100გრ. შაქარი

150გრ. დარბილებული კარაქი

გატარებული ნუში გემოვნებით.

მომზადება:

პირველ რიგში ვურევთ კარაქს+ ფქვილს+შაქარს და დაფქვილ ნუშს, ჰომოგენური მასა უნდა მივიღოთ, დავამატოთ კვერცხი და ისევ კარგად შევაზილოთ რომ ერთიანი მასა გახდეს, შემდეგ გავაჩეროთ მაცივარში დაახლოებით 30 წთ,  სანამ გაზი გახურდება 200 გრადუსზე, დავსვათ სასურველი ფორმები ჟარონაზე და შევდგათ 10-12 წთ, ყურადღებით უნდა ვიყოთ რომ არ დაიწვას, მალე ცხვება, რომ გაცივდება, გემრიელად მიირთვით.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 4155 | დაამატა: natia | ტეგები: პეჩენია | რეიტინგი: 2.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: