მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 2
სტუმარი: 2
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 29 » ორცხობილა
14:38
ორცხობილა


ორცხობილა

 

მასალა:

ხაჭო 150გრ.

კარაქი 150გრ.

პურის ფქვილი 1 ჭიქა.

არაჟანი 2/.

შაქარი 150გრ.

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხაჭო, არაჟანი და მარილი კარგად ავთქვიფოთ ერთიანი მასის მიღებამდე, დავამატოთ ფქვილი და მოვზილოთ ცომი. მიღებული ცომისგან გავაკეთოთ პატარპატარა რგოლები, გავაბრტყელოთ, თითოეული რგოლი ამოვსვაროთ შაქარში, გადავკეცოთ ორად, შემდეგ კვლავ ამოვსვაროთ შაქარში და ისევ გადავკეცოთ ორად. დავაწყოთ გამოსაცხობ ფორმაზე და გამოვაცხოთ აირღუმელში 200* ტემპერატურაზე 30–50 წუთის განმავლობაში. გამომცხვარი ორცხობილები მოვათავსოთ ტილოზე, გავაჩეროთ ცოტა ხანი გასაციებლად. გაციებულ ორცხობილას მოვაყაროთ შაქრის პუდრა.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1414 | დაამატა: natia | ტეგები: ორცხობილა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: