მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 7
სტუმარი: 7
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 28 » ნუშის პეჩენია
22:56
ნუშის პეჩენია


ნუშის პეჩენია

 

მასალა:

3 კვერცხის გული

125გრ. დარბილებული კარაქი

ვანილი

150გრ. შაქარი

225გრ. ფქვილი

150გრ. ან რამდენის ცასჭირდება , გატარებული ნუში.

მომზადება:

ამათ ყველაფერს ვურევთ ერთად, უნდა მივიღოთ ერთიანი მასა,  2-3 ნაწილად გავყოთ, ცილინდრივით გავაკეთოთ,  ამოვავლოთ ნუშსში და გადავახვიოთ ფრთხილად ცელოფანში, შევინახოთ მაცივარში სანამ ცოტა არ გამაგრდება, ან საყინულეში რამოდენიმე წუთი. შემდეგ გამოვიღოთ დავჭრათ და წინასწარ გაცხელებულ ღუმელში 180 გრ, გამოვაცხოთ, სანამ ცოტა არ შეწითლდება. რომ გამოვიღებთ გაზქურიდან, ცოტახანი დავტოვოთ ჟარონაზე , შემდეგ კი მოვათავსოთ სასურველ ჭურჭელში.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 2387 | დაამატა: natia | ტეგები: ნუშის პეჩენია | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: