მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 9
სტუმარი: 9
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ნიგვზით ფარშირებული კვერცხი
22:53
ნიგვზით ფარშირებული კვერცხი


ნიგვზით ფარშირებული კვერცხი

 

მასალა:

კვერცხი 10ც.

ნიგოზი  3 / 4 ჭიქა

ნიორი 2-3 კბილი

უცხო სუნელი 1 ჩ/კ.

ზაფრანა 1 ჩ/კ.

მწვანე სალათის ფოთოლი

ვაშლის ძმარი, ნედლი ქინძი, დაფქვილი წითელი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

კვერცხი მოვხარშოთ, გავარჩიოთ, გავჭრათ სიგრძეზე და ამოვაცალოთ გულები. ნიგოზი გავატაროთ, დავამატოთ კვერცხის გულები, დანაყილი ნიორი და ქინძი , მოვაყაროთ უცხო სუნელი, ზაფრანა, წიწაკა, მარილი, მოვასახათ ძმარი და კარგად ავურიოთ. მომზადებული შიგთავსით ამოვავსოთ კვერცხის ნაჭრები. გავაფორმოთ სალათის ფოთლებით და დაჭრილი მწვანილით.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 2095 | დაამატა: natia | ტეგები: ნიგვზით ფარშირებული კვერცხი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: