მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 5
სტუმარი: 5
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » ნიგვზიანი ისპანახი
17:49
ნიგვზიანი ისპანახი


ნიგვზიანი ისპანახი

 

მასალა:                                               

1 ყუთი გაყინული ისპანახი (1 კგ. ნედლი)

1 ჭიქა ნიგოზი

2 კბილი ნიორი

1 ს/კ. ძმარი

1/2  ჩ/კ. ხმელი ქინძი, უცხო სუნელი, ყვითელი ყვავილი

ძალიან ცოტა მუსკატის კაკალი და დარიჩინი (ეგზოტიკურ და განსხვავებულ გემოს მატებს)

რამდენიმე ღერი ახალი ქინძი

მარილი და წიწაკა გემოვნებით.

მომზადება:

ოთახის ტემპერატურაზე გავალღვოთ ისპანახი, გავატაროთ ორთქლზე 7-8 წუთი, დავაბლენდეროთ ნიგოზი, ნიორი, ძმარი და სუნელები (თუ მშრალი გამოვიდა და გიჭირთ დაბლენდერება დაუმატეთ თვითონ ისპანახის წვენი რაც გაწურვისას გამოიყოფა) ორთქლზე გატარებულ ისპანახს მოხარშულისგან განსხვავებით გაწურვა აღარ სჭირდება,დაუმატეთ დაბლენდერებულ ნიგვზიან მასას და თუ გნებავთ ხელით აურიეთ ან ბლენდერში დაატრიალეთ.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 3458 | დაამატა: natia | ტეგები: ნიგვზიანი ისპანახი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: