მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 29 » ნამცხვარი "ქალის თითები”
15:13
ნამცხვარი "ქალის თითები”


ნამცხვარი "ქალის თითები

 

მასალა:

პურის ფქვილი 2 ჭიქა

კარაქი 6/.

შაქარი 1/2 ჭიქა

არაჟანი 4/.

კვერცხი 1.

მარილი 1/4 /.

სოდა 1/2 /.

ძმარი 1 /.

მომზადება:

კვერცხი, შაქარი და მარილი ავთქვიფოთ მიქსერით, შემდეგ დავამატოთ არაჟანი, სოდა ძმარში გახსნილი და კარგად ავურიოთ შაქრის სრულ გახსნამდე. ცალკე ჯამში ავთქვიფოთ კარაქი და თანდათან დავამტოთ არაჟნიანი მასა, ფქვილი და კარგად მოვურიოთ ცომს (ცომს უნდა ჰქონდეს არაჟნის მაგვარი სისქე). ცხიმწასმულ გამოსაცხობ ფორმაზე ცომი მოვათავსოთ (ტორტის მოსართავით) გრძელ ჩხირისებრი ფორმებად და გამოვაცხოთ 180–200* ტემპერატურაზე 8–10 წუთის განმავლობაში. (სურვილისამებრ შეგვიძლია გამოცხობის შემდეგ ჩხირები გავაცივოთ, გავყოთ ორად და დავკრემოთ ჯემით ან მოხარშული სგუშონით, თავზე მოვაყაროთ შაქრის პუდრა).

კატეგორია: ნამცხვრები | ნანახია: 3021 | დაამატა: natia | ტეგები: ნამცხვარი ქალის თითები” | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: