მთავარი
|
რეგისტრაცია
|
შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
მთავარი
ქართული სამზარეულო
ხორციანი კერძები
თევზის კერძები
რძის ნაწარმი
ბოსტნეული/ფხალეული
ფქვილეული/ბურღულეული
საწებლები/სოუსები
მწნილები/მარინადები
მურაბები/ჯემები
უცხოური სამზარეულო
ცხოველის ხორცის კერძები
ფრინველის ხორცის კერძები
თევზის კერძები
ბოსტნეული/ფხალეული
სალათები
ფქვილეული/ბურღულეული
პიცები/ბუტერბროდები
სამარხვო კერძები
ტკბილეული
ნამცხვრები
ტორტები
სასმელები
კოქტეილი
ლიქიორი
ყავა
ჩაი
სხვადასხვა
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო
[39]
ხორციანი კერძები
[200]
თევზის კერძები
[35]
რძის ნაწარმი
[39]
ბოსტნეული/ფხალეული
[138]
ფქვილეული/ბურღულეული
[130]
საწებლები/სოუსები
[50]
მწნილები/მარინადები
[46]
მურაბები/ჯემები
[97]
უცხოური სამზარეულო
[45]
ცხოველის ხორცის კერძები
[60]
ფრინველის ხორცის კერძები
[63]
თევზის კერძები
[58]
ბოსტნეული/ფხალეული
[69]
სალათები
[97]
ფქვილეული/ბურღულეული
[71]
პიცები/ბუტერბროდები
[96]
სამარხვო კერძები
[144]
ტკბილეული
[201]
ნამცხვრები
[72]
ტორტები
[84]
სასმელები
[12]
კოქტეილი
[4]
ლიქიორი
[26]
ყავა
[41]
ჩაი
[39]
სხვადასხვა
[306]
ჩანაწერების არქივი
2011 აგვისტო
2011 სექტემბერი
2011 ოქტომბერი
2011 ნოემბერი
2011 დეკემბერი
2012 იანვარი
2012 თებერვალი
2012 მარტი
2012 აპრილი
2012 მაისი
2012 ივნისი
2012 ივლისი
2012 სექტემბერი
2012 ოქტომბერი
2012 ნოემბერი
2012 დეკემბერი
2013 მარტი
2016 ოქტომბერი
კალენდარი
«
აგვისტო 2011
»
ორ
სამ
ოთხ
ხუთ
პარ
შაბ
კვ
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
კარგი
ნორმალური
ცუდი
შედეგები
|
გამოკითხვების არქივი
სულ პასუხი:
1366
სტატისტიკა
სულ ონლაინში:
2
სტუმარი:
2
მომხმარებელი:
0
......
...........
მთავარი
»
2011
»
აგვისტო
»
25
» ნადუღი
20:44
ნადუღი
ნადუღი
რძე უნდა აიჭრას ადუღებისას, მერე წვრილ ბადეში უნდა ჩაიწუროს და მიღებული მასა არის ნადუღი.
1
2
3
4
5
კატეგორია:
რძის ნაწარმი
| ნანახია: 2919 | დაამატა:
natia
| ტეგები:
ნადუღი
| რეიტინგი:
0.0
/
0
სულ კომენტარები:
0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: