მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 20
სტუმარი: 20
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 28 » მურაბიანი ფუნთუშები
22:58
მურაბიანი ფუნთუშები


მურაბიანი ფუნთუშები

 

მასალა:

1კგ. ფქვილი 2,5 ჭ.  რძე

2 კვერცხი

3/4 ჭ.  შაქარი

150-200გრ. კარაქი

ვანილი.

მომზადება:

თბილი რძე, ფქვილის ნაწილი და 30 გრ საფუარი კარგად ავურიოთ და ვაცალოთ აფუება, შემდეგ დავამატოთ დანარჩენი ინგრედიენტები (კარაქი გამდნარი უნდა იყოს) და მოვზილოთ ცომი. ისევ დავდგათ ასაფუებლად . შემდეგ ცომისგან ვაკეთებთ პატარა ბურთებს და შიგნით ჩავუდოთ უკურკო ალუბალი (გარგარი ატამი და ა.შ), + ცოტა შაქარი, ჩავალაგოთ გამოსაცხობ ფორმაში ახლო-ახლოს და გამოვაცხოთ 180 გრადუსზე. თავზე წავუსვათ კვერცხი ღუმელში შედგმამდე.

კატეგორია: ტკბილეული | ნანახია: 1935 | დაამატა: natia | ტეგები: მურაბიანი ფუნთუშები | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: