მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 15
სტუმარი: 15
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » მწვანე სუპი ძროხის ხორცით
17:49
მწვანე სუპი ძროხის ხორცით


მწვანე სუპი ძროხის ხორცით

 

მასალა:

ძროხის ხორცის რბილობი (მხრის, უკანა ფეხი) 1კგ.

ხახვი 2–3 თავი

ისპანახი 100გრ.

მჟაუნა 100გრ.

ნიახური და ოხრახუში 100გრ.

კვერცხი 2–3.

შავი პილპილი და მარილი გემოვნებით

მომზადება:

ძროხის ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, ჩავაწყოთ წყალში, დავასხათ 2,5. წყალი და დავდგათ გაზქურაზე დაბალ ტემპერატურაზე, ავადუღოთ, მოვუმატოთ ტემპერატურას და ვხარშოთ ხორცის დარბილებამდე, 2–2,5 საათი, ხარშვის პროცესში განუწყვეტლივ მოვხადოთ ქაფი. ხახვი, მჟაუნა, ოხრახუში დავჭრათ წვრილად და როცა ხორცი მოიხარშება დავამატოთ ქვაბში. ნიახური და ისპანახი ჩავაწყოთ ცალკე ქვაბში დავასხათ ცხელი წყალი, დავდგათ გაზქურაზე და ვხარშოთ დაბალ ტემპერატურაზე ფაფისებური ფორმის მიღებამდე, დაახლოებით 20 წუთი, შემდეგ გადმოვიღოთ დუშლაკზე და დავუმატოთ ხორცს, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა, ავურიოთ, ვხარშოთ დაბალ ტემპერატურაზე 15 წუთი. მომზადების შემდეგ ჩავაწყოთ მოხარშული რამოდენიმე ნაჭრად დაჭრილი კვერცხი.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1928 | დაამატა: natia | ტეგები: მწვანე სუპი ძროხის ხორცით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: