მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 8
სტუმარი: 8
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 26 » მწვანე ყურძნის სოუსი
00:15
მწვანე ყურძნის სოუსი


მწვანე ყურძნის სოუსი

 

მასალა:

მწვანე ყურძნი  300გრ.

მაყვალი 300გრ.

ნიორი  4 კბილი

ქინძი  2 ძირი

ნიგოზი  1 ჭიქა

მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ყურძნის მარცვლები და მაყვარი დავჭყლიტოთ. მიღებული პიურე მოვათავსოთ მარლაზე და გამოვწუროთ წვენი. წვენი მოვათავსოთ გაზქურაზე და ადუღებისთანავე გადმოვდგათ, გავაცივოთ. ნიგოზი და ნიორი გავატაროთ, დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი ქინძი, მოვაყაროთ მარილი, დავასხათ ყურძნის და მაყვლის წვენი და კარგად ავურიოთ. სოუსი შეიძლება შევინახოთ ცივ ადგილას ორი კვირის განმავლობაში.

კატეგორია: საწებლები/სოუსები | ნანახია: 1975 | დაამატა: natia | ტეგები: მწვანე ყურძნის სოუსი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: