მწვანე ლობიო კვერცხით
მასალა:
მწვანე ლობიო 100გრ.
კვერცხი 2ც.
ხახვი 2 თავი
ნიორი 3 კბილი
კარაქი 100გრ.
ქინძი, კამა, რეჰანი, ოხრახუში, ტარხუნა, დაფქვილი წიწაკა და მარილი
გემოვნებით.
მომზადება:
მწვანე ლობიო მოვხარშოთ, შემდეგ შევწვათ წვრილად დაჭრილ ხახვთან ერთად
კარაქში, დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი მწვანილები, დანაყილი ნიორი, მოვაყაროთ
მარილი, წიწაკა და ავურიოთ. შემდეგ კვერცხი გავთქვიფოთ, დავასხათ მომზადებულ
მასას, კვლავ ავურიოთ და გავაჩეროთ გაზქურაზე 5–10 წუთი. გავაფორმოთ მწვანილით.
|