მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » მწვადი ბადრიჯნით
19:39
მწვადი ბადრიჯნით


მწვადი ბადრიჯნით

 

მასალა:

ცხვრის ხორცი (წელის ან უკანა ნაწილი) 1 კგ.

ბადრიჯანი 1 კგ.

შავი წიწაკა 1 /.

მარილი 1/.

მომზადება:

ხორცი დავჭრათ ნაჭრებად ისე რომ თითოეული ნაჭერი ნაკლები იყოს ბადრიჯანზე. ბადრიჯანი გავრეცხოთ, გავჭრათ შუაზე გრძლად (ისე რომ ძირები არ გავჭღათ რათა ერთმანეთისგან არ განცალკევდეს).  თითოეულ ბადრიჯანში ჩავდოთ ხორცი, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, წამოვაცვათ შამფურზე სიგრძეზე და შევწვათ ნაკვერჩხალზე. შეწვისას დროდადრო წავუსვათ ზეთი.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1459 | დაამატა: natia | ტეგები: მწვადი ბადრიჯნით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: