მწვადი ბადრიჯნით
მასალა:
ცხვრის
ხორცი (წელის ან უკანა ნაწილი) 1 კგ.
ბადრიჯანი
1 კგ.
შავი
წიწაკა 1 ჩ/კ.
მარილი
1ჩ/კ.
მომზადება:
ხორცი
დავჭრათ ნაჭრებად ისე რომ თითოეული ნაჭერი ნაკლები იყოს ბადრიჯანზე. ბადრიჯანი გავრეცხოთ, გავჭრათ შუაზე გრძლად (ისე რომ ძირები არ გავჭღათ რათა ერთმანეთისგან არ განცალკევდეს). თითოეულ ბადრიჯანში ჩავდოთ ხორცი, მოვაყაროთ მარილი, პილპილი, წამოვაცვათ შამფურზე სიგრძეზე და შევწვათ
ნაკვერჩხალზე.
შეწვისას დროდადრო წავუსვათ ზეთი.
|