მოშუშული ცხვრის ხორცი
მასალა:
ცხვრის ხორცი 1კგ.
ხახვი 4 თავი
ერბო 100 გრ.
ბროწეულის წვენი 1 ჭიქა
პილპილი და მარილი გემოვნებით.
მომზადება:
ცხვრის მსუქანი ხორცი გავრეცხოთ, დავჭრათ ნაჭრებად და შევწვათ ტაფაზე
ორივე მხრიდან. ჩავაწყოთ ქვაბში, დავაყაროთ მარილი, პილპილი, დავასხათ ცოტა წყალი
და ნელ ცეცხლზე მოვშუშოთ. როცა მზად იქნება, გადავიღოთ ლანგარზე, მის წვენში
ავურიოთ ბროწეულის წვენი, დაკეპილი ხახვი, დანაყილი ქინძი და ზედ გადავასხათ.
|