მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 13
სტუმარი: 13
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » მესხური (აპოხტი)
22:07
მესხური (აპოხტი)


მესხური (აპოხტი)

 

ღორის ან ძროხის ხორცის საკმაო ზომის რბილ ნაჭრებს ოდნავ დასერავენ და ხის გობში დაამარილებენ ათი დღის განმავლობაში. შემდეგ გარეცხავენ ცივ წყალში და გაჰკიდებენ მზეზე გასახმობად, გამხმარ აპოხტს დაჭრიან პატარა ნაჭრებად და დაამარილებენ რაიმე ჭურჭელში, რომ რბილად და დიდხანს შეინახონ.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 3024 | დაამატა: natia | ტეგები: მესხური (აპოხტი) | რეიტინგი: 2.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: