მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » მეგრული კუჭმაჭი (ჯურჯანი)
22:38
მეგრული კუჭმაჭი (ჯურჯანი)


მეგრული კუჭმაჭი (ჯურჯანი)

 

საქონლის შიგნეულობა მოვხარშოთ და დავჭრათ წვრილად. მოვთუშოთ ხახვი და ტომატი, ქვაბში ჩავყაროთ შიგნეულობა, დავუმატოთ სუნელები (ხმელი ქინძი,ნიორი ქონდარი, წიწაკა, უცხო სუნელი), მარილი და ძმარი გემოვნებით. სუფრასთან მივიტანოთ ცხელი.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 4717 | დაამატა: natia | ტეგები: მეგრული კუჭმაჭი (ჯურჯანი) | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: