მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » მაწვნის სუპი
21:05
მაწვნის სუპი


მაწვნის სუპი

 

მასალა:

მაწონი  500გრ.

რძე  50გრ.

კარაქი  50გრ.

ბრინჯი  50გრ.

ხახვი  2-3 თავი

კვერცხი  2ც.

პურის ფქვილი  1 ს/კ.

ტარხუნა, კამა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ბრინჯი მოვხარშოთ. ხახვი დავჭრათ წვრილად და მოვთუშოთ კარაქის ნახევარში, დავუმატოთ ფქვილი და  ვტუშოთ კიდევ 5 წუთი. მიღებული მასა გავძრათ 0,5 წყალში და ვხარშოთ სმეტანისებური მასის მიღებამდე. ადურებულ რძეში დავამატოთ დარჩენილი კარაქი, ათქვეფილი კვერცხის გულები, ვხარშოთ დაბალ ტემპერატურაზე ერთიანი მასის მიღებამდე (განუწყვეტლივ ვურიოთ). მაწონს დავუმატოთ მოხარშული ბრინჯი, მომზადებული ხახვის სოუსი და გაციებული კვერცხიან–რძიანი მასა, მოვაყაროთ მარილი, წიწაკა და ფრთხილად ავურიოთ. გავაფორმოთ წვრილად დაჭრილი მწვანილით.

კატეგორია: რძის ნაწარმი | ნანახია: 4052 | დაამატა: natia | ტეგები: მაწვნის სუპი | რეიტინგი: 1.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: