მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 12
სტუმარი: 12
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 25 » მათიკო ელბაქიძის (ბადრიჯნის ხიზილალა)
16:56
მათიკო ელბაქიძის (ბადრიჯნის ხიზილალა)


მათიკო ელბაქიძის (ბადრიჯნის ხიზილალა)

                              

მასალა:

1კგ. ბადრიჯანი

2 კბილი ნიორი

0,5 ჩ/ჭ. ზეთი

1 ს/კ. ტომატი-პასტა

1 წითელი წიწაკა

მარილი, ძმარი  გემოვნებით.

მომზადება:

ბადრიჯანი შევწვათ ღუმელში. შევაგრილოთ, გავფცქვნათ, გავატაროთ ხორცსაკეპში. ზეთში ავადუღოთ ტომატი-პასტა, დაჭყლეტილი ნიორი და შევურიოთ ბადრიჯანი, წიწაკა, მარილი. ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე, დავუმატოთ ძმარი გემოვნებით. სუფრაზე მიტანისას მოვაყაროთ დაკეპილი ქინძი.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 2179 | დაამატა: natia | ტეგები: მათიკო ელბაქიძის (ბადრიჯნის ხიზილალ | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: