მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1361
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 30 » მაყალზე შემწვარი კალმახი
11:47
მაყალზე შემწვარი კალმახი


მაყალზე შემწვარი კალმახი

 

მასალა:

კალმახი 1-2.

როზმარინი 3–4 ტოტი.

ლიმონი 2-3.

მცენარეული ზეთი და მარილი გემოვენებით.

მომზადება:

ლიმონი დავჭრათ მრგვალად, შემდეგ თითოეული გავყოთ 2 ნაწილად. თევზი გავასუფთავოდ, მოვაცალოთ ლაყუჩებიც. თევზის შიგნით მოვათავსოთ როზმარინი, ასევე თევზის შიგნით მოვათავსოთ 1–2 ლიმონის ნაჭერი, თევზს მოვაყაროთ მარილი, წავუსვათ ზეთი, მოვათავსოთ სეტკიან ფორმაზე დავდოთ მაყალზე და შევწვათ ორივე მხრიდან. (დაახლოებით 7–10 წუთი). (შეგვიძლია თევზი შევწვათ აირღუმელში). მომზადების შემდეგ გავაფორმოთ ლიმონის ნაჭრებით და როზმარინით.

კატეგორია: თევზის კერძები | ნანახია: 2476 | დაამატა: natia | ტეგები: მაყალზე შემწვარი კალმახი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: