მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 26 » მანდარინის კომპოტი
13:21
მანდარინის კომპოტი


მანდარინის კომპოტი

 

მასალა:

მანდარინი 500გრ.

შაქარი 3 /.

წყალი 3 ლიტრიან ქილაზე.

მომზადება:

მანდარინს გავაცალოთ კანი და მოვაცალოთ თეთრი ბუსუსები (რომელიც მწარე გემოს აძლევს კომპოტს) დავასხათ ჯერ ცხელი წყალი, შემდეგ დავასხათ ცივი წყალი. ჩავაწყოთ ქილაში, დავასხათ ცხელი სიროფი (შაქრისგან და წყლისგან მომზადებული) პირამდე, შემდეგ დავაფაროთ სახურავი, სახურავზე მოვათავსოთ ქვა ან რაიმე სიმძიმე, გავასტერილოთ 25–30 წუთი და მოვხუფოთ.

კატეგორია: მურაბები/ჯემები | ნანახია: 2788 | დაამატა: natia | ტეგები: მანდარინის კომპოტი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: