მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 29 » ლობიოს შეჭამანდი
12:49
ლობიოს შეჭამანდი


ლობიოს შეჭამანდი

 

მასალა:

ლობიო 500გრ.

ნიგოზი გატარებული 2–3 ს/კ.

ხახვი 3 თავი

ქინძი, ქონდარი და ტარხუნდა 1–1 კონა

პილპილი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ლობიო გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ, ჩავყაროთ ქოთანში ან ქვაბში, ზედ დავასხათ იმდენი წყალი, რომ დაფაროს, დავდგათ გაზქურაზე და მოვხარშოთ. როცა კარგად მოიხარშება ხის კოვზით ამოვზილოთ და თუ მშრალია წყალი დავამატოთ ცოტა. დავუმატოთ დანაყილი ნიგოზი და ვადუღოთ ნელ ცეცხლზე, მოვაყაროთ მარილი და კოვზით კიდევ ამოვზილოთ. ლობიო არც ძალიან თხელი უნდა იყოს და არც სქელი. შემდეგ მოვაყაროთ წმინდად დაჭრილი ქინძი, ქონდარი, ტარხუნა და სურვილისამებრ პილპილი. თუ მწვანილები არ გვაქვს, სუნელები მივცეთ და მზად არის.

კატეგორია: ბოსტნეული/ფხალეული | ნანახია: 4093 | დაამატა: natia | ტეგები: ლობიოს შეჭამანდი | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 1
1 კაკი  
0
ვაიმე მინდააააააააააააააააააა.

სახელი *:
Email *:
კოდი *: