მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 6
სტუმარი: 6
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 29 » ლობიოს მწნილი
12:27
ლობიოს მწნილი


ლობიოს მწნილი

 

ნედლ და წვრილ ლობიოს თავი და ბოლო კლერტიანად გავაშოროთ, გავრეცხოთ, ჩავყაროთ მარილ–წყალში, ეყაროს ფერის გაყვითლებამდე. როცა გაყვითლდება მერე ამოვიღოთ და ზედ დავასხათ ადუღებული ძმარი. ორი დღე ამ ძმარში ეყაროს, მესამე დღეს კიდევ სხვა ძმარი ავადუღოთ და დავასხათ. მანამ უნდა ვუცვალოთ ძმარი, სანამ წინანდელ ფერს არ მიიღებს. ჩავაწყოთ ქილაში, დავასხათ მოდუღებული და გაციებული ძმარი პირამდე. დავამატოთ მარილი, დავახუროთ თავზე და შევინახოთ.

კატეგორია: მწნილები/მარინადები | ნანახია: 3163 | დაამატა: natia | ტეგები: ლობიოს მწნილი | რეიტინგი: 3.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: