ლიმონის და მანგოს მურაბა
მასალა:
ლიმონი
2ც.
მანგო 400გრ.
წყალი 0.5 ლ.
შაქარი 400გრ.
ყავისფერი
შაქარი 2 ს/კ.
ვანილი
დანის წვერით.
მომზადება:
ლიმონი
გავრეცხოთ
და 2 წუთით ჩავდოთ ადუღებულ წყალში. შემდეგ დავჭრათ ნახევარმთვარისებურად
ისე რომ კანს არ ვაცლით, ცივ წყალში ჩავაწყოთ ლიმონი, დაჭრილი მანგო, დავაფაროთ თავზე ქვაბს და ვადუღოთ დაბალ ტემპერატურაზე დაახლოვებით 30 წუთი, შემდეგ დავამატოთ შაქარი და ვხარშოთ დამატებით 1 საათი (ან სანამ არ მოიხარშება).
|