მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 26 » ლიმონის და მანგოს მურაბა
13:32
ლიმონის და მანგოს მურაბა


ლიმონის და მანგოს მურაბა

 

მასალა:

ლიმონი 2.

მანგო  400გრ.

წყალი  0.5 .

შაქარი  400გრ.

ყავისფერი შაქარი  2 /.

ვანილი დანის წვერით.

მომზადება:

ლიმონი გავრეცხოთ და 2 წუთით ჩავდოთ ადუღებულ წყალში. შემდეგ დავჭრათ ნახევარმთვარისებურად ისე რომ კანს არ ვაცლით, ცივ წყალში ჩავაწყოთ ლიმონი, დაჭრილი მანგო, დავაფაროთ თავზე ქვაბს და ვადუღოთ დაბალ ტემპერატურაზე დაახლოვებით 30 წუთი, შემდეგ დავამატოთ შაქარი და ვხარშოთ დამატებით 1 საათი (ან სანამ არ მოიხარშება).

კატეგორია: მურაბები/ჯემები | ნანახია: 1978 | დაამატა: natia | ტეგები: ლიმონის და მანგოს მურაბა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: