ლიმონათი
მასალა:
გაზირებული
წყალი 350 მლ.
ლიმონი 3ც.
ფორთოხალი 1ც.
შაქარი 4-5 ს/კ.
წყალი 700 მლ.
მომზადება:
ლიმონს
და ფორთოხალს გავაცალოთ კანი, ვწურავთ წყვენს, ჩავასხამთ ყველაფერს ქვაბში, ვამატებთ 3 ს.კ. შაქარი, ჩავასხამთ 700 მლ. ადუღებულ წყალს და ვდებთ მაცივარში 4–5 საათი. გაvწუროთ მსხვილ საცერში, დავამატოთ დარჩენილი შაქარი, ავურიოთ, ჩავამატოთ გაზირებული წყალი და მივართვათ.
|