მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 12
სტუმარი: 12
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 27 » ლავში ძეხვით და ყველით
14:35
ლავში ძეხვით და ყველით


ლავში ძეხვით და ყველით

 

მასალა:

სომხური ლავაში 4.

ძეხვი 700გრ.

მაიონეზი, კეტჩუპი, ყველი და პიკელებული კიტრი გემოვნებით.

მომაზდება:

ლავაში გავშალოთ, მოვასხათ ცოტა წყალი (რათა ელასტიური გახდეს), წავუსვათ მაიონეზი, თანაბრად მოვაწყოთ ლავაშის ზედაპირზე საშუალო ზომის ნაჭრებად დაჭრილი ძეხვი, გახეხილი კიტრი, წავუსვათ კეტჩუპი, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი, გადავახვიოთ რულეტისებურად,  წავუსვათ ზეთი(ამგვარი მეთოდით გავაკეთოთ დანარჩენი 3 ლავაშიც)და მოვათავსოთ პერგამენტ დაფარებულ და ცხიმწასმულ ფორმაზე გამოვაცხოთ აირღუმელში 5–7 წუთი.

კატეგორია: ფქვილეული/ბურღულეული | ნანახია: 2407 | დაამატა: natia | ტეგები: ლავში ძეხვით და ყველით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: