ლავში ძეხვით და ყველით
მასალა:
სომხური
ლავაში 4ც.
ძეხვი
700გრ.
მაიონეზი,
კეტჩუპი, ყველი და პიკელებული კიტრი გემოვნებით.
მომაზდება:
ლავაში
გავშალოთ,
მოვასხათ ცოტა წყალი (რათა ელასტიური გახდეს), წავუსვათ მაიონეზი, თანაბრად მოვაწყოთ ლავაშის ზედაპირზე საშუალო ზომის ნაჭრებად დაჭრილი ძეხვი, გახეხილი კიტრი, წავუსვათ კეტჩუპი, მოვაყაროთ გახეხილი ყველი, გადავახვიოთ რულეტისებურად, წავუსვათ ზეთი(ამგვარი მეთოდით გავაკეთოთ დანარჩენი 3 ლავაშიც)და მოვათავსოთ
პერგამენტ
დაფარებულ
და ცხიმწასმულ ფორმაზე გამოვაცხოთ აირღუმელში 5–7 წუთი.
|