მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » ხორცი ცხარე სოუსში
19:01
ხორცი ცხარე სოუსში


ხორცი ცხარე სოუსში

 

მასალა:

ცხვრის, ღორის ან საქონლის ხორცი (რბილობი) 1 კგ.

წიწაკა  3.

ცხარე წიწაკა  2.

პომიდორი  5.

ხახვი  3–4.

ნიორი  3-4 კბილი

მცენარეული ზეთი  50გრ.

უცხო სუნელი 1 /.

ოხრახუში, რეჰანი და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად, შევწვათ ზეთში ნახევრად. ტკბილი წიწაკა, პომიდორი და ხახვი დავჭრათ კუბიკებად, დავუმატოთ ხორცს და ვთუშოთ მომზადებამდე. ოხრახუში და რეჰანი დავჭრათ წვრილად, დავუმატოთ გატარებული ნიორი, წვრილად დაჭრილი ცხარე წიწაკა, უცხო სუნელი, მარილი, კარგად ავურიოთ და შევურიოთ ხორციან მასას, გავაცხელოთ. სუფრაზე მიტანის წინ გავაფორმოთ დაჭრილი მწვანილით.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 1508 | დაამატა: natia | ტეგები: ხორცი ცხარე სოუსში | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: