ხენდროს მურაბა
მასალა:
ხენდრო
1კგ.
შაქარი
1კგ.
წყალი
0,5 ჩ/ჭ.
მომზადება:
მურაბის
ტაშტში ჩავასხათ წყალი, ჩავყაროთ შაქარი და მოვხარშოთ სიროფი. ხენდრო გადავარჩიოთ, გავრეცხოთ, სიროფი გადმოვდგათ ცეცხლიდან, ჩავყაროთ ხენდრო და ასე გავაჩეროთ რამოდენიმე საათი. მერე ისევ დავდგათ ცეცხლზე, ვადუღოთ ერთი საათი, გადმოვდგათ ცეცხლიდან და კიდევ გავაჩეროთ რამოდენიმე საათი. მერე ისევ დავდგათ ცეცხლზე და ვხარშოთ, სანამ მზად არ იქნება.
|