მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 12
სტუმარი: 12
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » ხაშლამა
23:15
ხაშლამა


ხაშლამა

 

მასალა:

საქონლის ხორცი  1კგ.

ხახვი  1 თავი

ნიახური ან ოხრახუში – გემოვნებით.

მომზადება:

ხორცი დავჭრათ ნაჭრებად და ჩავდოთ ქვაბში მოსახარშად. დავასხათ ცხელი წყალი, მთლიანად რომ დაფაროს ხორცი. დავახუროთ სახურავი და ვხარშოთ. მოვაცილოთ ქაფი. მდუღარე წყალში დავამათოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და მწვანილი. ვხარშოთ დაბალ ცეცხლზე სრულ მომზადებამდე. მოხარშული ხორცი ამოვიღოთ ქაფქირით, მოვაყაროთ მწვანილი და მივირთვათ.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 2990 | დაამატა: natia | ტეგები: ხაშლამა | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: