მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 12
სტუმარი: 12
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » ხაშლამა
17:51
ხაშლამა


ხაშლამა

 

მასალა:

ძროხის ხორცი ცხიმოვანი (გრუძინკა) 2 კგ.

ხახვი 3–4 თავი

ოხრახუში 1 კონა

დაფნის ფოთოლი 2.

წითელი წიწაკა 1–2.

ნიახურის ფესვები,  და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ხორცი დავჭრათ დიდ ნაჭრებად, ისე რომ თითოეულ ნაჭერზე იყოს ძვალი, ჩავაწყოთ ქვაბში, დავასხათ 6 ლიტრი ცივი წყალი, ჩავაწყოთ მთლიანი ხახვი, მთლიანი წიწაკა, დაფნის ფოთოლი, ნიახურის ფესვები, ოხრახუში,  (ოხრახუშის ნახევარი შევინახოთ გასაფორმებლად), ვადუღოთ დაბალ ტემპერატურაზე, პერიოდულად მოვხადოთ ქაფი და ვხარშოთ მომზადებამდე. მომზადების შემდეგ ხორცი ამოვიღოთ ქაფქირით დიდ თეფშზე, მოვაყაროთ მარილი და წვრილად დაჭრილი ოხრახუში.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 2314 | დაამატა: natia | ტეგები: ხაშლამა | რეიტინგი: 5.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: