მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1362
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 1
სტუმარი: 1
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » ხარჩო ქართულად
18:42
ხარჩო ქართულად


ხარჩო ქართულად

 

მასალა:

ძროხის ან ცხვრის ხორცი (გრუძინკა) 350გრ.

ბრინჯი 4 /.

ცხოველური ცხიმი 2 /.

ხახვი 2 თავი

ნიორი 2 კბილი

ტომატ პასტა 3 /.

ტყემლის საწებელი 1 /.

უცხო სუნელი 1  /

წვრილად დაჭრილი ქინძი  2 /.

წყალი1 .

დაფქვილი შავი პილპილი, მარილი და დაფნის ფოთოლი გემოვნებით.

მომზადება:

ხორცი დავჭრათ საშუალო ზომის ნაჭრებად (30 გრ) (ხრტილებიანად), დავასხათ წყალი და ვხარშოთ. ხახვი დავჭრათ წვრილად, შევწვათ ცხიმში სანამ ბოლომდე მზად იქნება დავამატოთ ტომატი და მოვთუშოთ. ხორცის ბულიონს დავამატოთ ბრინჯი, მომზადებული ხახვი და გავაგრძელოთ ხარშვა, მომზადების ბოლოს დავამატოთ ტყემლის საწებელი, ქინძი, დანაყილი ნიორი, უცხო სუნელი, წიწაკა კარგად ავურიოთ და გავაჩეროთ გაზქურაზე 5 წუთი, შემდეგ გადმოვდგათ და კერძიც მზადაა. გავაფორმოთ მწვანილით.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 5676 | დაამატა: natia | ტეგები: ხარჩო ქართულად | რეიტინგი: 1.0/1
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: