მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 12
სტუმარი: 12
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » ქათმის სალათი
18:57
ქათმის სალათი


ქათმის სალათი

 

მასალა:

ქათმი  1.

კვერცხი  5.

ბროწეული  2.

მწვანე სალათის ფურცლები300-400გრ.

მწვანე ხახვი  100გრ.

ნიგოზი 1–1/2 ჭიქა

ვაშლის ან ღვინის ძმარი  2 /.

კამა, ქინძი, ტარხუნა, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

 

მომზადება:

ქათმის რბილობი შევწვათ, დავჭრათ წვრილ ნაჭრებად, დავუმატოთ მოხარშული დაჭრილი კვერცხი, წვრილად დაჭრილი სალათის ფურცლები, (ნაწილი სალათის ფურცლები შევინახოთ გასაფორმებლად), მარილი, წიწაკა, წვრილად დაჭრილი ქინძი და კამა, 5–6 ღერი მწვანე ხახვი.

 

სოუსის მომზადება:

გატარებულ ნიგოზს დავუმატოთ ძმარი და დარჩენილი დაჭრილი ხახვი. მიღებული სოუსი მოვასხათ მომზადებულ სალათს, კარგად ავურიოთ და გავაფორმოთ სალათის ფოთლებით. თავზე მოვაყაროთ დაჭრილი ტარხუნა და ბროწეულის მარცვლები.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 2117 | დაამატა: natia | ტეგები: ქათმის სალათი | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: