მთავარი | რეგისტრაცია | შესვლა
სამზარეულო
საიტის მენიუ
ძებნა
შესვლის ფორმა
სექციის კატეგორიები
ქართული სამზარეულო [39]
ხორციანი კერძები [200]
თევზის კერძები [35]
რძის ნაწარმი [39]
ბოსტნეული/ფხალეული [138]
ფქვილეული/ბურღულეული [130]
საწებლები/სოუსები [50]
მწნილები/მარინადები [46]
მურაბები/ჯემები [97]
უცხოური სამზარეულო [45]
ცხოველის ხორცის კერძები [60]
ფრინველის ხორცის კერძები [63]
თევზის კერძები [58]
ბოსტნეული/ფხალეული [69]
სალათები [97]
ფქვილეული/ბურღულეული [71]
პიცები/ბუტერბროდები [96]
სამარხვო კერძები [144]
ტკბილეული [201]
ნამცხვრები [72]
ტორტები [84]
სასმელები [12]
კოქტეილი [4]
ლიქიორი [26]
ყავა [41]
ჩაი [39]
სხვადასხვა [306]
ჩანაწერების არქივი
კალენდარი
«  აგვისტო 2011  »
ორსამოთხხუთპარშაბკვ
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
ჩვენი გამოკითხვა
შეაფასეთ საიტი
სულ პასუხი: 1366
სტატისტიკა

სულ ონლაინში: 12
სტუმარი: 12
მომხმარებელი: 0
......
...........
მთავარი » 2011 » აგვისტო » 24 » ქათმის კუჭები ნიგვზით
19:16
ქათმის კუჭები ნიგვზით


ქათმის კუჭები ნიგვზით

 

მასალა:

ქათმის კუჭი  1 კგ.

ნიგოზი  2 ჭიქა

ხახვი  2-3.

ნიორი  2-3 კბილი

ბროწეული  1.

ქონდარი  5-6 ღერო

ქინძი, უცხო სუნელი, დაფქვილი წიწაკა და მარილი გემოვნებით.

მომზადება:

ქათმის კუჭი მოვხარშოთ და დავჭრათ პატარა კუბიკებად (კუჭის ნახარში ბულიონი შევინახოთ), ავურიოთ წვრილად დაჭრილი ხახვი და ქონდარი. ნიგოზი გავატაროთ, დავუმატოთ წვრილად დაჭრილი ქინძი და ნიორი, წიწაკა, ბროწეულის მარცვლებისგან გამოწურული წვენი, მარილი, უცხო სუნელი, შენახული ბულიონი და კარგად ავურიოთ. მიღებული სოუსი დავასხათ ქათმის კუჭს, ავადუღოთ და ვხარშოთ 3–5 წუთი. გავაფორმოთ ბროწეულის მარცვლებით.

კატეგორია: ხორციანი კერძები | ნანახია: 3670 | დაამატა: natia | ტეგები: ქათმის კუჭები ნიგვზით | რეიტინგი: 0.0/0
სულ კომენტარები: 0
სახელი *:
Email *:
კოდი *: